Bo här

Förverkliga drömmen om en vardag med natur, hav och stad runt knuten. Välkommen hem till natursköna Tungelsta.

Hemmakär

Tungelstas lantliga lugn och genuina miljö skapar trivsel för stora som små.

Njut av livet i en lantlig idyll nära allt

Det är en speciell känsla. Att vakna upp i lugnet, känna doften av det fuktiga morgongräset och fundera på om du ska spendera dagen vid havet, i skogen eller i shoppingcentrumet. Tungelsta är den lilla orten med det stora utbudet och har närhet till det mesta. Här kan du leva den lantliga drömmen samtidigt som pendeln bara tar 30 min till Stockholm C. Förutom det lantliga lugnet finns ett brett utbud av aktiviteter så som ridning, golf, naturreservat och parker. Här finns något för alla!

Tungelsta blomstrar och växer

Med stor respekt för att bevara den genuina småstadskänslan och dess historia, planeras nya bostäder, förskolor, skolor, idrottshall och äldreboende. Visionen är att skapa känslan av en trädgårdsstad med gröna, sköna och trivsamma kvarter som skapar en trygg plats att bo och växa upp i. Ett utbyggt Tungelsta ger fler möjligheten att leva drömlivet.

Välkommen hem

Bostadsutvecklingen i Tungelsta kommer att pågå under flera år. Här kan du se vilka projekt som är aktuella och vad som är på gång.

Bostäder i Tungelsta
Radhus Lillgården, etapp 2

Nu pågår försäljningen av Turbinens 29 nya bostadsrättsradhus på 115–156 kvm. Husen har en klassisk arkitektur med yteffektiv planlösning. Du får ett flexibelt boende i två plan med möjlighet att även inreda vinden. Lillgården ligger fem minuter från Tungelsta pendeltågstation med affärer och nybyggda förskolor på gångavstånd.

Läs mer

Bostäder i Tungelsta
Hyreslägenheter Lillgården – UTHYRDA

Nu står 123 styck nya hyreslägenheter i Tungelsta klara. Lägenheterna är byggda av Turbinen med energieffektiva VST-system och kommer behållas i Turbinens egen förvaltning. Lägenheterna består av en variation mellan 1:or – 4:or. Husen är byggda etappvis under 2017-2018 med första inflyttning i början av 2018.

Läs mer

Bostäder i Tungelsta
Radhus Lillgården, etapp 1 – SLUTSÅLDA

29 eftertraktade bostadsrättsradhus på 115–156 kvm. Yteffektiva planlösningar skapar plats för alla familjemedlemmar och inredning och utrustning är noggrant utvalt för att skapa ett modernt hem. Mer än hälften av radhusen har en inredningsklar vind som bara väntar på att bli rummet du alltid drömt om.

Läs mer

Älskade ungar

Att låta barnen springa fritt mellan kompisar, aktiviteter och skola, är en dröm för många barnfamiljer. En dröm som gör vardagslivet både enklare och friare. En dröm som blir verklighet i Tungelsta. Att dessutom bo med direkt närhet till naturen, gör det möjligt att varje dag skapa spännande äventyr för nyfikna små utforskare. Det är inte konstigt att Tungelsta älskas av många barnfamiljer.

I Tungelsta finns ett flertal skolor, förskolor och fristående familjedaghem. Tungelstaskolan, Syskonstugan och Lidaskolan har undervisning från förskoleklass till årskurs nio. Det planeras även ytterligare en skola för årskurserna f-5.

Barn springer och leker i parken
Litet barn borstar en häst

Lev och bo nära din livsstil

Att bo och leva nära sin, familjens eller barnens största intressen, gör vardagen betydligt mycket enklare. Från Tungelsta är det nära till det mesta och här finns flera stall, golfbanor och skärgårdsliv alldeles in närheten. Även intressen inom bil och motor är tacksamma att utöva i Tungelsta. Det är också en perfekt miljö för den som drivs av att skapa en hållbar livsstil och älskar att odla sin egen mat.